Omgaan met Verlies: een interactieve thema-avond van Bewust Bollenstreek
DO 05 april | 19.30-22.00 uur | Sassenheim

10 | Gepast contant betalen, ter plekke


Interactieve avond, verzorgd door twee deskundigen verbonden aan Bewust Bollenstreek: Esther Zwartepoorte en Angela van Hees. Beiden zijn behalve ervaringsdeskundige, ook specialist op het gebied van omgaan met verlies.

Esther doet dat in haar praktijk Esta in Voorhout met massage en coaching voor volwassenen. Zij heeft zelf leren omgaan met verlies toen zij, op nog jonge leeftijd, haar man verloor.

Angela begeleidt in haar praktijk in Sassenheim kinderen én volwassenen bij rouw. Zij is heel creatief en heeft veel ervaring met het werken met kinderen, mede door haar voormalige baan in het onderwijs. 

 

In het eerste gedeelte van de avond krijg je informatie en tips over het omgaan met verlies. De verschillende soorten van verlies en zgn rouwtaken worden besproken. Natuurlijk is er volop ruimte voor vragen. Na de pauze word je uitgenodigd voor het interactieve gedeelte.

 

Je kunt met Angela een herinneringspotje. Met behulp van verschillende kleuren zand, kun je herinneringen terughalen van positieve en minder positieve ervaringen die je hebt beleefd met je dierbare. Ook kunnen de verschillende kleuren zand passen bij verschillende fasen van je leven.

Met Esther kun je aan de slag gaan met kaarten/afbeeldingen die herinneringen bij je kunnen oproepen. Ervaar de kracht van verbinding, door dit te delen met anderen. Dit wordt versterkt door elkaar aan te raken met een handmassage.

Een bijzonder warme avond, waarbij je een andere kijk krijgt op omgaan met verlies en er ook actief mee aan de slag kunt gaan. En hoe fijn is het om dit met elkaar te kunnen delen. We sluiten af met een korte meditatie en zorgen voor een zorgvuldige afsluiting.

 

Meer over Angela van Hees

Meer over Esther Zwartepoorte

 

Meer Informatie + Aanmelden

06-22329846
info AT bewustbollenstreek DOT nl

Julianakerk, bijgebouw, Julianalaan 6, Sassenheim


Ik schrijf me in voor Omgaan met Verlies: een interactieve thema-avond van Bewust Bollenstreek - DO 05 april 2018 | Sassenheim

Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!

Meer agenda van Bewust Bollenstreek

maart 2018

Ecstatic Dance !

VR 30 mrt 19.30 uurDans & Bewegingevenement
Ecstatic Dance !

Dans jij ook zo graag? Na de workshop "Dans de 5 ritmes", neemt DJ Goldmund ons weer mee op een muzikale reis! Dans je vrij, op je blote voeten!
Bewust BollenstreekNoordwijkerhout

april 2018

Bewuste Wandeling

ZA 07 apr 10.30 uurevenement
Bewuste Wandeling

Bewust Bollenstreek organiseert iedere eerste zaterdag van de maand een Bewuste Wandeling. Deze maand met strandwandelcoach Nick Schreurs!
Bewust BollenstreekNoordwijk
Inspiratiebijeenkomst Bewust Bollenstreek

WO 11 apr 10.00 uurnetwerkbijeenkomst
Inspiratiebijeenkomst Bewust Bollenstreek

Maandelijkse bijeenkomst van Bewust Bollenstreek open voor een ieder die bewuster wil leven. Met Debby van Paridon (Deb Helpt) die ons vertelt over onze innerlijke familie!
Bewust BollenstreekNoordwijk
Zelfgenezing met gedachtekracht! Lezing door Henk Fransen (arts gespecialiseerd in kanker)

ZO 15 apr 13.30 uurlezing
Zelfgenezing met gedachtekracht! Lezing door Henk Fransen (arts gespecialiseerd in kanker)

Henk Fransen is complementair werkend arts en gespecialiseerd in kanker. Hij deed 30 jaar onderzoek naar de zin en onzin van alternatieve geneeswijzen. En creërde zijn visie van het eerste medicijnloze ziekenhuis van Nederland. Een boeiende spreker!
Bewust BollenstreekHillegom
Ecstatic Dance

VR 20 apr 19.30 uurDans & Bewegingevenement
Ecstatic Dance

Dans je vrij op je blote voeten!
Bewust BollenstreekNoordwijkerhout
Aan de slag met Facebook! Workshop voor ZZP-ers!

DI 24 apr 10.00 uurworkshop
Aan de slag met Facebook! Workshop voor ZZP-ers!

Praktische workshop voor ZZP-ers die Facebook meer en effectiever willen inzetten.
Bewust BollenstreekLisse

mei 2018

Film THE GODDESS PROJECT in de Bollenstreek!!

MA 14 mei 19.30 uurVrouwenspiritualiteitevenement
Film THE GODDESS PROJECT in de Bollenstreek!!

Deze bijzondere film verspreidt zich als een olievlek over Nederland. En is nu dus ook te zien in de Bollenstreek! Een film die je zal ontroeren en inspireren. Een film die de vrouwelijke stem wil laten horen! Met nababbelcafé in de foyer!
Bewust BollenstreekLisse


Bewust Bollenstreek

Ademtherapie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Homeopathie Kindertherapie Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Massage Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Sjamanisme Sociaal ondernemen Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Bollenstreek