Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Leeskring Levenskunst 'Tijdloze liefde ' van Hans Peter Roel
VR 22 februari | 10.30-12.00 uur | Lisse

gratis


Welkom bij deze leeskring "Levenskunst" bij Grimbergen Boeken in Lisse, waarin we boeken bespreken in de filosofie, esoterie en psychologie. 

 

Over de leeskring Levenskunst
In deze leeskring bespreken we vooral wat ons raakt in het boek, lezen we favoriete passages voor en zo inspireren we elkaar. Het boek is verbindend én stimuleert ons in bewuster leven, zodat we steeds meer de kunst van het leven verstaan. Dat hopen we in ieder geval! In tegenstelling tot andere leesclubs van Grimbergen kun je geen vast lid worden van deze groep. De onderwerpen lopen uiteen, en je kunt per boek bezien of je daarbij wilt aansluiten. Hou de agenda van LiefdeWerk in de gaten of deze agenda van Bewust Bollenstreek. Aanmelden kun je via infogrimbergenboeken of loop even de winkel binnen!

Natuurlijk heb je het boek vooraf gelezen.Het is bij Grimbergen te koop. Bestel tijdig. Het is niet verplicht het boek aan te schaffen (bibliotheekboek kan ook). 

De toegang is gratis. Vrijwillige bijdrage voor de koffie en thee. Na afloop ruimen we met z'n allen op.

 

Over het boek 'Tijdloze liefde'

Het verhaal van de eeuwige liefde. ''Ieder mens kan opnieuw zijn grote liefde uit een vorig leven ontmoeten.''
Soms ontmoet je iemand, waarvan je zeker weet dat je de persoon al kent, ook al heb je diegene nog nooit gezien. Zielsgenoten komen elkaar in verschillende levens telkens weer tegen. Een heel enkele keer is er zelfs sprake van zuivere liefde die door de verschillende levens heen blijft voortbestaan. Dit wordt tijdloze liefde genoemd.
Het boek ''Tijdloze liefde'' beschrijft een liefdesgeschiedenis die begint in het Parijs van 1835. De geliefden komen elkaar voor de tweede keer tegen in het Nederlands-Indië in 1934. New York rond de eeuwwisseling is het decor waar de geliefden elkaar voor de derde keer treffen. Ze wonen heden ten dage nog altijd samen in de wijk New Yorkse wijk SoHo.
Laat je meevoeren in deze bijzondere liefdesgeschiedenis en weet dat ieder mens ergens op de wereld een tijdloze liefde heeft rondlopen. Hans Peter Roel (1964) heeft als missie om mensen te inspireren meer kwaliteit uit hun leven te halen.

 

Over de schrijver Hans Peter Roel

Hans Peter Roel (Soest, 21 januari 1964) is een Nederlandse schrijver. Na een reis naar India en Nepal begon hij op zijn drieëndertigste met schrijven. Hij probeert daarbij de oosterse wijsheid in onze westerse wereld te integreren. De verbinding van de harde zakenwereld en de geestelijke wereld is dan ook vaak een thema in zijn boeken. In zijn werken zitten vaak elementen uit zijn eigen leven. Zo maakt de hoofdpersoon Peter uit het boek Ki, kracht van binnenuit, in een boeddhistisch klooster, hoog in de Himalaya, als eerste westerling kennis met de universele kracht Ki. Hans Peter Roel schrijft al meer dan vijfentwintig jaar met hart en ziel. In zijn boeken geeft hij de boodschap mee om mensen te bewegen om hun hart te volgen. Enkele van zijn zeer succesvolle spirituele boeken zijn: Ki, kracht van binnenuit; De vierde dimensie; Op zoek naar de hemel(2017)

 

Over Angela Roelen en LiefdeWerk

Ik mag deze leeskring begeleiden. Een feestje! De keuze voor dit boek is intuïtief ontstaan uit de vorige leeskring, vanuit een verbondenheid met elkaar. Toen was het thema vrijheid en hadden we het erover dat we meer in wonderen mogen geloven. Misschien mogen we ook weer meer in De Liefde geloven, maar dan die onvoorwaardelijke vorm: de tijdloze liefde.

Een aantal jaren geleden ontmoette ik zelf zo'n diepe zielsliefde. Een liefde die mijn leven op zijn kop zette en mij wezenlijk veranderde, terug-veranderde, en mij op het pad bracht van persoonlijke ontwikkeling. Opleidingen volgden en de start van mijn praktijk LiefdeWerk. Want dat is mijn missie: de liefde laten stromen. Ik ben levenscoach, familieopsteller en yogadocente. In mijn praktijk begeleid ik mensen individueel en in groepen in (zelf)liefde en stellen in verbindende communicatie.

Ik breng graag mensen tot elkaar. Dat heeft mede geleid tot het ontstaan van Bewust Bollenstreek. In het land ben ik actief bij het opzetten van Bewuste Netwerken. Als mentor, inspirator, spreekster, schrijfster, staat alles in het teken van liefde en verbinding. Makkelijk? Nee! Maar wel nodig. En..liefde is alles.

 

Over Grimbergen

Pauline is de gastvrije eigenaresse van Grimbergen boekhandel in het centrum van Lisse. Met haar enthousiasme voor boeken én haar kwaliteit van verbinden, maakt zij van deze intieme boekhandel een échte ontmoetingsplaats. Met elkaar mogen we dit soort plekken koesteren. Ik doe dat door voortaan al mijn boeken bij haar te kopen/bestellen. Doe je mee? Koester jouw lokale boekhandel in de Bollenstreek! Ook dát is bewuster leven.

 

Ga je lekker lezen? De liefde ontdekken? Elkaar inspireren? We maken er met elkaar weer een fijne leeskring van!

Informatie + Aanmelden » LiefdeWerk | Angela Roelen

www.liefdewerk.info

Grimbergen Boekenwinkel
Heereweg 237
Lisse

Angela Roelen
06 22329846 (Angela)
aanmelden: info@grimbergenboeken.nl of loop binnen