Zelfgenezing met gedachtekracht! Lezing door Henk Fransen (arts gespecialiseerd in kanker)
ZO 15 april | 13.30-16.30 uur | Hillegom

15 | Gemakkelijk kaartjes reserveren en betalen via iDeal!


Lezing Zelfgenezing met gedachtekracht

door Henk Fransen

 

‘Zelfgenezing is het vrij maken van je volledige potentieel’,
waardoor je beter in staat bent:
je lichaam te genezen,
je persoonlijke relaties te helen,
je werksituatie en je financiële positie te verbeteren
en je gelukkig te voelen.
 

Mensen die onder hypnose de suggestie krijgen dat een stuk metaal heet is, blijken in een fractie van een seconde een brandblaar te ontwikkelen wanneer ze dit metaal aanraken – terwijl het in werkelijkheid niet heet maar koud is! Dit voorbeeld licht maar weer eens toe hoe enorm de potentie van onze mind is.

 

Zogenaamde spontane genezingen, van kanker of van een andere ernstige ziekte, weerspiegelen diezelfde potentie. Wetenschappers beweren niet voor niets dat wij maar 2% van ons brein gebruiken; dat is voornamelijk ons bewuste brein. Hoe kunnen we nu zelfstandig en als wíj dat kiezen, toegang krijgen tot de overige 98%? Tot dat deel van ons brein dat voornamelijk onbewust is, maar dus wel een enorme zelfgenezende kracht vertegenwoordigt? Daarover gaan de nieuwste lezing en bijbehorende workshop van Henk Fransen.

 

Henk Fransen is complementair werkend arts, gespecialiseerd in kanker. Het thema van zijn nieuwe lezing en workshop luidt: Zelfgenezing met behulp van je mind. En daarbij wordt met ‘genezing’ bedoeld: heling van je lichaam, maar ook heling op de andere niveaus van je bestaan: je gedachten, je emoties, je relaties en zelfs je ziel. Met andere woorden: het gaat om genezing van je totale wezen; om verbetering van al je leefomstandigheden. De lezing is dus waardevol voor iedereen!

 

Henk Fransen is afgestudeerd als arts en deed 30 jaar onderzoek naar de zin en onzin van alternatieve geneeswijzen. Hij schreef de boeken: ‘Bondgenoot, de autobiografie van een immuuncel’, ‘Versterk je genezend vermogen op 5 niveaus’, ‘Handboek kanker’ en ‘De betekenis van kanker’. In 2015 lanceerde hij ‘De zoektocht naar genezing’. De video’s hierover zijn op youtube meer dan 180.000 keer bekeken. In 2016 viel hij de markt op door zijn visie het eerste medicijnloze ziekenhuis van Nederland te creëren. Meer info op: www.henkfransen.nl.


Deze lezing is georganiseerd door Bewust Bollenstreek, en Corrie van Tilborg en Ton Lobbes van Asmara Centrum. Samen brengen we inspirerende sprekers naar de Bollenstreek!  Hou onze agenda in de gaten. Als je onze agenda 2x per maand in je mailbox wilt ontvangen, geef je dan op voor de nieuwsbrief van Bewust Bollenstreek.

Meer over Asmara vind je op www.asmaracentrum.com.

 

 

Meer Informatie + Aanmelden

06-22329846
info AT bewustbollenstreek DOT nl

Hotel Villa Flora, Floraplein 35, Hillegom


Ik schrijf me in voor Zelfgenezing met gedachtekracht! Lezing door Henk Fransen (arts gespecialiseerd in kanker) - ZO 15 april 2018 | Hillegom

Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!

Na het verzenden van je inschrijving kun je het bedrag EUR 15,00 incl. 21% BTW afrekenen via iDEAL om je inschrijving definitief te bevestigen!


Meer agenda van Bewust Bollenstreek


Bewust Bollenstreek

Ademtherapie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Homeopathie Kindertherapie Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Massage Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Sjamanisme Sociaal ondernemen Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Bollenstreek