Verbeter je hartgezondheid: Wat je moet weten over je hart en bloedvaten
WO 17 januari | 19.30-21.30 uur | Lisse

12,50 | inclusief koffie/thee tijdens pauze


Het is mijn missie dat mensen geen hart- en vaatziekten (meer) krijgen. Daarom wil ik zoveel mogelijk mensen informeren en inspireren over alles wat bijdraagt aan een hart- en vaatgezond leven. 

In 2010 heb ik een zwaar hartinfarct overleefd. En nu - na 7,5 jaar - durf ik wel te zeggen dat ik het goed heb aangepakt. Ik heb in de tijd enorm veel kennis en ervaring opgedaan omtrent preventie. En dat wat voor mij het beste werkt in mijn leven geïntegreerd. Door alle  kennis en inzichten in de praktijk te brengen heb ik een conditie van 190%, veel minder medicatie nodig en voel ik me supergezond.

ik vraag me nu werkelijk af of ik mijn eigen hartinfarct had kunnen voorkomen als ik vóór die tijd de kennis en inzichten - die ik nu heb -  in de praktijk had gebracht. Daarom organiseer ik, voor iedereen die hart- en vaatziekten wil voorkomen én voor mensen die er reeds mee te maken hebben deze informatieavond.

Het gaat over wat je zelf eenvoudig kunt bijdragen aan de gezondheid van o.a. je bloeddruk, cholesterolwaarden, bloedsuikerspiegel en hartritme. Vaatelasticiteit, bloedstolling en enkele minder bekende parameters komen eveneens aan bod. En weet je wat het goede nieuws is? Het is allemaal niet zo moeilijk, het is alleen bij veel mensen onbekend.

Je krijgt practische tips aangereikt die je kunt inzetten om je hart- en vaatgezondheid te verbeteren.

 

Meer Informatie + Aanmelden

06 47428130
mirjam AT hartexperts DOT nl

Floralis Lisse, zaal Narcissus, Lisse


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Bollenstreek