Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

HSP Succestraining
ZA 12 januari | 10.00-16.30 uur | Sassenheim

Inloop vanaf 09:45
107,95 | 20% vroegboekkorting tot 21 december!


Ik heb erg goed nieuws voor je. Ik weet uit ervaring dat een coachtraject voor veel mensen een drempel kan zijn om over heen te stappen. Je gaat een aantal sessies volgen en betaalt hiervoor vaak een hoop geld. Van tevoren is het vaak onduidelijk wat het je gaat opleveren.

Ik heb daarom een training ontwikkeld die het resultaat is van mijn eigen langdurige zoektocht naar een methode die belangrijke inzichten en ook praktische oefeningen bundelt in een krachtige 1-daagse training. De training behandelt een verscheidenheid aan onderwerpen van hoogsensitiviteit tot bijvoorbeeld de transactionele analyse.  Samen vormen ze wat mij betreft de belangrijkste ingrediënten voor een vrij en succesvol leven vol zelfvertrouwen. Bij de training hoort een werkboek, bomvol waardevolle theorie en oefeningen. 

De eerste stap begint bij het accepteren van wie je bent en waar je momenteel staat. Zo lang je hiermee nog in gevecht bent, verlies je veel waardevolle energie. Deze energie heb je nodig om de volgende stap te kunnen maken. Pas als je met compassie en liefde naar jezelf en de wereld om je heen kunt kijken, creëer je ruimte voor deze volgende stap.

Onthoud dat je altijd op tijd bent in je eigen leven, je bent precies daar waar je hoort te zijn. Elke dag heb je opnieuw de keuze, reik niet naar de hemel maar haal hem naar je toe! Zie ik je op zaterdag 12 januari?

Informatie + Aanmelden » Guus Zijlstra Coaching | Guus Zijlstra

guuszijlstra.nl
Bekijk Facebook event

Rode zaal Julianakerk
Julianalaan 6
2171CZ Sassenheim

Guus Zijlstra
06 24889834
info AT guuszijlstra DOT nl