Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

05apr 2023
Inzicht gesprek

Willianne van Strijen - Inzicht in Jezelf
Hillegom / online

Wil je weten wat coaching, een aurareading, (familie)opstelling of systemisch lichaamswerk voor jou kan betekenen? Je bent van harte welkom! Gratis, op afspraak, online kan ook. Mail via inzicht-in-jezelf of bel. Hartelijke groet, Willianne

Heb je een vraag? Wil je weten wat coaching, een reading, een (familie)opstelling of systemisch lichaamswerk voor jou kan betekenen? Je bent van harte welkom! Gratis, op afspraak. Mail inzicht-in-jezelf of bel.

Ken je dat? Dat gevoel dat je eigenlijk wel een stap wilt zetten (in je leven, in werk, in ..)  maar niet weet waar te beginnen. Hoe fijn is het dan om met iemand jouw vraag te verkennen en met nieuwe inzichten naar huis te gaan. Of ben je nieuwsgierig wat coaching, een (aura)reading, een (familie)opstelling en/of systemisch lichaamswerk is of voor jou zou kunnen betekenen? Je bent van harte welkom!

Ik werk op afspraak zodat we in alle rust in gesprek kunnen gaan. Er is plek voor 2 gesprekken op een ochtend. De gesprekken kunnen ook online plaatsvinden.

Inzicht gesprekken zijn er elke 1e woensdag- of vrijdagochtend van de maand. Mocht de datum niet uitkomen en zou je wel graag afpspreken, neem dan even contact met me op. Meer informatie: website inzicht-in-jezelf

 

Informatie

05 apr 2023
10.00 - 12.00
0,00

Waar?



Hillegom / online

Contact

Inzicht gesprek