Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Leeskring Levenskunst
VR 11 januari | 10.30-12.00 uur | Lisse

gratis | boek is vooraf te bestellen bij Grimbergen


Welkom bij deze leeskring "Levenskunst" bij Grimbergen Boeken in Lisse, waarin we boeken bespreken in de filosofie, esoterie en psychologie. 

In tegenstelling tot andere leesclubs van Grimbergen kun je geen vast lid worden van deze groep. De onderwerpen lopen uiteen, en je kunt per lezing bezien of je daarbij wilt aansluiten. Hou de agenda van LiefdeWerk in de gaten of de agenda van Bewust Bollenstreek.

Aanmelden kun je via Grimbergen of loop even binnen bij de winkel!

Januari is de maand van spiritualiteit met dit keer als thema "vrijheid". Het boekje "Jonathan Livingstone Zeemeeuw" is voor mij het ultieme boekje wat gaat over persoonlijke vrijheid. Vrij om te zijn wie je bent, ook als dat anders is dan anderen om je heen. Soms is het nodig om los te laten, je eigen weg te gaan, om nieuwe ruimte te maken en jezelf daarin weer terug te vinden, jij en jouw werkelijkheid. 
Een boek wat past als een jas bij mij en mijn LiefdeWerk. Kom je jouw werkelijkheid ontdekken?

"Jonathan Livingston Zeemeeuw is het verhaal van een meeuw die zijn meeuwenleven te beperkt vindt. Jonathan Livingston streeft naar iets hogers - ook letterlijk, door zo hoog en zo elegant en zo snel mogelijk te vliegen. De meeuwenkolonie stoot de nieuwlichter echter uit, die het dan in zijn eentje moet redden. 
Jonathan Livingston Zeemeeuw komt erachter dat verveling en angst en haat de redenen zijn dat een meeuwenleven zo kort is, en omdat hij dat alles niet kent, leidt hij inderdaad een lang en gelukkig leven. Al vliegend komt hij in een hogere werkelijkheid terecht, een wereld waar meer meeuwen zijn zoals hij."

Het is aan te raden het boek vooraf te lezen! Het is niet verplicht het boek aan te schaffen (bibliotheekboek kan ook), maar mocht je het willen aanschaffen: het boek is bij Grimbergen te koop. Laat het even weten, dan zorgen ze dat het op tijd voor je klaar ligt. De toegang voor de Leesclub is vrij. Er is een potje voor een vrijwillige bijdrage voor de koffie en thee, en na afloop ruimen we met z'n allen op.

Van harte welkom!

Informatie + Aanmelden » LiefdeWerk | ism Boekhandel Grimbergen

www.grimbergenboeken.nl
Bekijk Facebook event

Grimbergen Boeken
Heereweg 237
Lisse

ism Boekhandel Grimbergen
06 22329846 (Angela)
angela AT liefdewerk DOT info