22feb 2023
NetwerkCafé voor aangesloten ondernemers van Bewust Bollenstreek!

Bewust Bollenstreek
Lisse

Bijeenkomst voor aangesloten professionals van Bewust Bollenstreek én geïnteresseerde collega's uit de regio. Ontmoeten-delen-sparren-verbinden.

Je bent voor dit netwerkcafé van harte welkom op de werkplek van collega Nic Oosterveer: De Loft in Lisse!

Er is geen vast programma, wel heerlijk de ruimte om aangesloten professionals van Bewust Bollenstreek te ontmoeten, kennis te maken met nieuwe collega's en te sparren over je ondernemerschap.

Het brengt je verbinding, maar praktisch ook collega's om naartoe door te verwijzen, feed back op je plannen, samenwerkingspartners of .... Laat je verwonderen!

En, ben je nog niet aangesloten, maar ben je ondernemer op gebied van persoonlijke ontwikkeling of duurzaamheid én heb je interesse? Voel je welkom om te komen 'snuffelen'! 

 

Iedere maand is er een netwerkcafé. Toegang is gratis.

 

Over BB-collega Nic Oosterveer, Thuisvaart

De plek voor verbinding met jezelf als levenskunst. Tijdens leven, sterven, rouwen en afscheid.

"29000 dagen
Ik raak vaak geïnspireerd bij de gedachte dat ik dood ga. Dus elke dag een dagje dichter bij de horizon van mijn leven kom. We leven gemiddeld zo’n 29000 dagen. Dat heeft mij op verschillende momenten de moed gegeven om heldere keuzes te maken. Keuzes die mij dichter brachten bij wie ik ben en wil zijn. Dat is levenskunst en voorwaar een thuisvaart! 

Stilstaan bij je eigen afscheid en verliezen, helpt je te verbinden met jezelf en het leven. Je bent welkom!"

 

Over De Loft, Lisse

BROEDPLAATS VAN ONDERNEMERS

De Loft Lisse is gevestigd op de prachtige zolder in de voormalige tuinbouwschool. Op De Loft werk je midden tussen ondernemers op een open werkruimte, waardoor je makkelijk ondernemers leert kennen en samenwerkingen eenvoudig ontstaan. En wat dacht je van de faciliteiten? Vergaderruimtes, workshops, eventruimte en coachlokaal behoren tot de services waar je als lid gebruik van kunt maken.

Daarnaast is er hele goede koffie, een goede wifi-verbinding, een gemeenschappelijke keuken en nog veel meer waar we je graag meer over vertellen.

 

Nog niet aangesloten?

Ben je nog niet aangesloten, wil je graag kennismaken, maar kun je nu niet? Neem contact op met de oprichter van Bewust Bollenstreek voor meer informatie: Angela Roelen (LiefdeWerk) (06 22329846)

Informatie

22 feb 2023
10.00 - 12.00
0,00

Waar?

De Loft
Heereweg 345
2161 AC Lisse

Contact

NetwerkCafé voor aangesloten ondernemers van Bewust Bollenstreek!