Lezing Juglen Zwaan [Eet je gezond in de supermarkt!]
DO 10 januari | 19.30-22.15 uur | Lisse

25,00 incl. BTW excl reserveringskosten € 1.31


Waar moeten we rekening mee houden als we boodschappen doen? Jaarlijks komen er meer dan een miljoen medische onderzoeken uit, waardoor het een hele klus is om bij te blijven. Juglen maakt het je gemakkelijk door deze kennis kant-en-klaar aan te reiken en te vertalen naar de supermarkt. De meeste mensen zijn wel bekend met de nadelen van suiker en e-nummers, daarom gaan we in deze lezing een stapje verder. Naast dat je kennisniveau wordt opgeschroefd, zal Juglen je ook inspireren om met plezier gezonder te leven.

Inloop 19.30u
Lezing 20.00-22.15u (incl pauze)
€ 25 incl koffie/thee én Sharp Sharp proeverij 
Kaarten reserveren via onderstaand formulier, waarna je een link ontvangt om te betalen via iDeal. Na ontvangst van betaling, krijg je een bevestiging. Max. 50p. Dus wees op tijd!

RESERVEER EN BETAAL HIER JE TICKETS!


Over Juglen Zwaan
Juglen Zwaan is spreker en schrijver over voeding en gezondheid. Hij combineert moderne wetenschap met eeuwenoude kennis. Juglen is een voorstander van puur natuur. Hij hangt geen enkel voedingsgeloof aan, maar combineert vele visies. Meer over hem en om zijn informatieve nieuwsbrief aan te vragen: www.ahealthylife.nl. 

Over Bewust Bollenstreek
Bewust Bollenstreek is een netwerk en platform met een missie: het bevorderen van een bewuste, gezonde, duurzame en prettige samenleving in de Bollenstreek. Dat doen we met 140 aangesloten professionals én door regelmatig evenementen te organiseren, zoals masterclasses, lezingen, dansfeesten en infoavonden. Wil je op de hoogte blijven? Vraag onze nieuwsbrief aan, dan ontvang je onze agenda in je mailbox: www.bewustbollenstreek.nl/nieuwsbrief. 

Over De Oude Pastorie
We organiseren deze lezing in een nieuw, sfeervol restaurant in een monumentaal pand in Lisse. Een mooie combinatie van oud en nieuw. De menukaart is verrassend, met biologische vega/n opties op de kaart. Een reden waarom ook zij zijn aangesloten bij Bewust Bollenstreek.

Informatie + Aanmelden » Bewust Bollenstreek | Angela Roelen

Bekijk Facebook event

Restaurant De Oude Pastorie
Grachtweg 2
2161 HN Lisse

Angela Roelen
06 22329846
info AT bewustbollenstreek DOT nl

Meer agenda van Bewust Bollenstreek

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kindertherapie Kleding Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychologische hulp Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Bollenstreek

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Bollenstreek