Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Ik leer leren training- vanaf groep 7/8
MA 15 oktober | 16.00-17.30 uur | Hillegom

15 oktober 2018 t/m 29 oktober 2018 | andere data:12 en 26 november , 10 december en 7 januari. In januari 2019 start ook een nieuwe reeks
182,50 | Prijs voor groepstraining, inclusief werkboek a 32,50 en BTW.


Ik leer leren leert je over leerstijlen, leerstrategie, faalangst, motivatie, concentratie en hoe je het beste kunt evalueren.

Je leert wat je talent is en hoe je dat effectief inzet, wat een slimme aanpak is bij leer- en maakwerk. Hoe je omgaat met spanning. Hoe je het vol houdt een les te volgen en wat je kunt doen bij 'saaie' lessen. Hoe je je huiswerk moet plannen en organiseren. Hoe je zaken zo aanpakt dat je beter kunt leren.

Deze training is voor alle kinderen vanaf groep 7 of 8, jongeren en zelfs volwassenen geschikt. Het helpt wanneer je vastloopt bij je schooltaken of wanneer je slimmer wilt leren. 

Voor begaafde kinderen is deze training effectief om hun executieve functies te kunnen ontwikkelen. Doordat deze kinderen makkelijk leren hebben ze vaak niet geleerd hoe ze een moeilijkere taak aan moeten pakken. Op de basisschool redden ze het daar meestal mee. Vaak breekt dat op in 2 HAVO/VWO. 

Snel inschrijven nodig, we werken in kleine groepjes en vol= vol  !! 

Inschrijven via mijn mail, zie website Licht op Talent.

De lessen van ik leer leren geef ik ook individueel, neem in dat geval contact met me op via mijn mail of telefoonnummer . 

 

Informatie + Aanmelden » Licht-op-Talent | Annette Damman

www.licht-op-talent.nl

Licht-op-Talent
Brouwerlaan 14
Hillegom

Annette Damman
0626994880/0626994880
info AT licht-op-talent DOT nl

Meer agenda van Licht-op-Talent