Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

17sep 2021
Ontdek welk gedrag jij laat zien in de dynamiek met de ander!

Lisette Goldman Coaching & Brainspotting
Sassenheim

Wellicht heb je behoefte aan persoonlijke ontwikkeling, maar weet je niet zo goed waar te beginnen. Dit is je kans om een prachtige visuele weergave met persoonlijke uitleg te ontvangen zodat je communicatie met de ander soepel verloopt.

Wellicht heb je behoefte aan persoonlijke ontwikkeling, maar weet je niet zo goed waar te beginnen. Of ben je juist al een heel eind op weg en wil je meer inzicht in je gedrag. Wat je ook beweegt ik heb een online module waarbij je vragen over jezelf beantwoord. Na afloop ontvang je ene online coachgesprek hierover.

De DISC gedragsanalyse is een instrument dat diverse psychologische motivatoren meet van menselijk gedrag. Het brengt de, vaak complexe werkelijkheid van mensen en hun gedrag overzichtelijk en begrijpelijk in kaart. Wat maakt dat sommige mensen bijvoorbeeld weerstand tegen veranderingen hebben terwijl anderen het juist opzoeken? Hoezo nemen bepaalde mensen altijd de leiding en volgen anderen liever? Of hoe zit het dat sommige mensen zo flexibel zijn en hechten anderen veel aan procedures? DISC geeft inzicht in waarom we doen wat we doen.

Een DISC-analyse geeft inzicht in jouw unieke set aan gedrags-DNA. Je kunt dit inzetten om bijvoorbeeld sterkere onderlinge relaties, betere communicatie of hogere effectiviteit, te bereiken.

Dit unieke DNA is de reden dat jij, alleen en in teamverband tot optimale prestaties komt. Of juist niet. Het geeft inzicht in welke omgeving, werksfeer en manier van doen voor jou nodig is om deze optimale prestaties te kunnen leveren. De uitkomsten van de analyse geven je inzicht in jouw voorkeursgedrag en daarbij ook je valkuilen. Door hier inzicht in te hebben, begrijp je ook wat maakt dat het met sommige personen makkelijk communiceert en met andere juist altijd moeizaam gaat.

Informatie

17 sep 2021
10.00 - 12.00
99,00 incl Persoonlijkheidsanalyse, koffie/thee en materiaal.
Minimaal 2 deelnemers.
Maximaal 4 deelnemers.

Waar?

Sassenheim, buiten zodat het geheel coronaproof kan plaats vinden
Kagerdreef, 63
2172HJ Sassenheim

Contact

Ontdek welk gedrag jij laat zien in de dynamiek met de ander!