Brainspotting, Coaching en Persoonsontwikkeling voor volwassenen en kinderen

Lisette Goldman Brainspotting, Coaching en Persoonsontwikkeling
Sassenheim

De coachingsmethode die ik hanteer is ontwikkelingsgericht coachen. Dit houdt in dat je er vanuit kunt gaan dat jij zelf de antwoorden hebt op je vraag en ik help jou deze inzichtelijk te krijgen.

Coaching 
De coachingsmethode die ik hanteer is ontwikkelings gericht coachen. Dit houdt in dat je ervanuit kunt gaan dat jij zelf de antwoorden hebt op je vraag en ik help jou deze inzichtelijk te krijgen. Hierbij maak ik ook gebruik van het gedachtegoed van Carl Gustav Jung d.m.v. tekenen, schilderen, moodboards, geleide imaginaties en het analyseren van dromen.

Brainspotting
Het is een laagdrempelige therapie waarbij het doel is om emotionele en lichamelijke pijn, trauma, dissociatie en andere complexe symptomen te verwerken. Het is ontdekt tijdens een EMDR sessie door Dr. David Grand die daar verder onderzoek naar is gaan doen. Een brainspot komt overeen met een oogpositie die verbonden zou zijn met de emotionele activatie van een traumatisch of gevoelsmatig beladen kwestie.

#coaching #brainspotting #ontwikkeling #persoonlijkegroei #bewustzijn #onbewuste #carljung

Over Lisette Goldman Brainspotting, Coaching en Persoonsontwikkeling

Ik ben Lisette Goldman en woon met mijn gezin in Sassenheim. Ik ben moeder van 2 jonge kinderen. In een vorig leven heb ik bij een bank gewerkt als manager. Tegenwoordig ben ik fulltime bezig met coachen en brainspotten van zowel volwassenen als kinderen. Ik ben een geaccrediteerd coach op practitioner niveau (professioneel coachen, zelfbewust coachen, jungiaanse fundering 1-2) en verdiep me momenteel als Jungiaans coach (senior practitioner niveau).
Ik ben met brainspotting in aanraking gekomen omdat ik met iemand over de driftbuien van onze zoon sprak en hij begon over deze methode. Ik ben erover gaan lezen en het intrigeerde mij zo dat ik besloot om een opleiding te doen tot brainspottherapeut. Drie opleidingen (en een opleiding voor kindertekeningen analyseren) verder ben ik mijn eigen praktijk begonnen. Voor mijn zoon is het een zeer effectieve therapie geweest. En als ik zie hoeveel het hem geholpen heeft, dan wil ik dat ook voor andere kunnen doen.


Lisette Goldman Brainspotting, Coaching en Persoonsontwikkeling

Lisette Goldman-Schrandt

Menneweg 34
2172HE Sassenheim

Lid van beroepsvereniging

Brainspotting, Coaching en Persoonsontwikkeling voor volwassenen en kinderen